Ecologische taxi Zaventem

Taxi Safe is gespecialiseerd in taxiritten in en rondom Zaventem. Ben je opzoek naar een ecologische taxi, buitenland vervoer of luchthavenvervoer? Bij Taxi Safe kan je dag en nacht terecht!

Ecologische taxi Zaventem prijs

Onze voertuigen zijn voorzien van een taximeter, wij volgen het officiel tarief van de stad Zaventem waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan! Ecologische taxi delen, lange afstand en abonnementen zijn mogelijk.

Onze vriendelijke, behulpzame chauffeurs staan dag en nacht klaar om met nieuwe (maximum 3 jaar oude) voertuigen, waaronder ook elektrische je stipt, veilig en comfortabel op  jouw bestemming te brengen.

Gespecialiseerd in ecologische taxiritten Zaventem

Al jaar en dag rijden we onze klanten rond in Zaventem en omstreken. Taxi Safe kent alle straten in Zaventem uit zijn broekzak. De beste binnenwegen zijn een garantie zodat je snel op je bestemming aankomt!

Waarom kiezen voor Taxi Safe Zaventem?

Hybride wagens

Bij taxi safe rijden we uitsluitend met Hybride wagens.

24/24 beschikbaar

Op ons kan je op elk moment van de rekenen. Wij staan altijd voor je klaar.

Meertalig

Onze vriendelijke chauffeurs helpen je graag in het Nederlands, Frans of Engels.


Ben je op zoek naar een ecologische  taxi in Zaventem?


Ecologische taxi Zaventem


Ecologische taxi delen in Zaventem

Hou je wel van een babbeltje of wil je niet alleen in een taxi zitten? Dan kan een ecologische taxi delen heel voordelig zijn voor jou! Door een ecologische taxi te delen bespaar je natuurlijk ook op je taxikosten. Een ecologische taxi delen is niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu en het is nog gezellig ook! Wie weet kom je zo ook wel interessante mensen tegen.

Ecologische taxi voor lange afstanden

Geen afstand is voor ons te ver. Wij voorzien ritten in zowel binnen- als buitenland zodat je overal op je bestemming geraakt. Zowel in drukke steden als meer afgelegen locaties. Wij brengen en/of halen je naar alle plaatsen in Belgiƫ, Luxemburg, Nederland, Duitsland en Frankrijk tegen op vooraf afgesproken prijs.


Ecologische taxi abonnementen

Naam je dagelijks, wekelijks of maandelijks een ecologische taxi? Wij voorzien abonnementen aan een voordelig tarief! Contacteer ons om alle formules te ontdekken.


Ben je op zoek naar een ecologische taxi in Zaventem?


Taxi Zaventem


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x